Stanley Beverly Pramoninis Vakuumas 20 l – Galingas Švarus Siurblys

Galingas ir patvarus Stanley pramoninis dulkių siurblys su 20 l talpos rezervuaru, HEPA filtru ir drėgnam siurbimui. Lengvas nešioti, su praktišku priedų laikikliu ir efektyviu energijos naudojimu. Idealus profesionaliems darbams namuose ar pramonėje.

Kategorija

84.17

STANLE BEVERLY PRAMONINIS VAKULIACINIS VAKULATORIUS

GALINGAS ŠVARUS Dulkių siurbimas STANLEY

Ieškote patvaraus ir firminio sprendimo siurbti bet kokiomis sąlygomis? Rinkitės patvarų ir našų „Stanley” pramoninį dulkių siurblį ir nebeieškokite toliau. Siurbkite šlifavimo dulkes, statybines šiukšles po remonto ir net surinkite vandenį bei kitas šiukšles į didelį 20 l baką. Sutaupykite laiko ir pinigų, investuokite į patvarius „Stanley” dulkių siurblius!

Pirmasis universalus ir praktiškai įrengtas dulkių siurblys be maišelio

Kodėl kompromisai? Tvirta konstrukcija užtikrina saugumą ir ilgaamžiškumą neaukojant funkcionalumo ir patogumo. Tai geriausias firminis 20 litrų talpos dulkių siurblys namams ir pramonei. Stanley pramoninis dulkių siurblys užtikrina nuostabius greitesnio valymo rezultatus, kartu garantuodamas profesionalios konstrukcijos ilgaamžiškumą.

Nepakeičiamas partneris profesionaliems darbams

Ar kada nors galvojote, kaip visas brangesnių dulkių siurblių funkcijas sutalpinti į nedidelę kainą? Mūsų pramoninis dulkių siurblys turi viską, ko jums reikia! Pramoninis dulkių siurblys su 20 litrų talpos rezervuaru, 2,5 m ilgio maitinimo laidu, 2 m ilgio siurbimo žarna vandeniui ir šiukšlėms bei HEPA filtru dulkėms ir drėgnam siurbimui.

Techninės specifikacijos:

  • Variklio galia: 1200 W
  • Įtampa: 220-240 V / 50-60 Hz
  • Didžiausias siurbimo slėgis: 17 kPa
  • Vakuumas: 170 mbar
  • Oro srautas (l/s): 28
  • Talpyklos talpa: 20 l
  • Priedai Ø: 35 mm
  • Grynasis prietaiso svoris: 7,9 kg
  • Variklio apsauga: IPX4

Pastaba, praktiniai patarimai:

❗❗❗ Komplekte gausite maišelį, galite dirbti ir be maišelio. Galite naudoti universalius priedus iki 35 mm skersmens vamzdžio.

Komplekto sudedamosios dalys:

  • Stanley dulkių siurblys
  • Siurbimo žarna
  • Prailginimo vamzdis
  • Įstrižas antgalis
  • Sandėliavimo vietos antgalis su šluostymo juostelėmis
  • Plaunamas HEPA filtras + popierinis maišelis
  • Naudojimo instrukcija

Stanley daugiafunkcinis pramoninis dulkių siurblys

Geriausias tarp Stanley pramoninių dulkių siurblių. Nuolat renkasi klientai, kurie vertina laisvę ir saugumą bei pasitiki tarptautiniais gamintojais, kurių patirtį galima skaičiuoti dešimtmečiais.

Galingiausias savo klasėje

Geriausias pasirinkimas tarp pramoninių dulkių siurblių – „Stanley”. Naujasis SXVC20 pasižymi ilgaamžiškumu ir aukšta atlikimo kokybe, turi visas geriausio specialioms užduotims atlikti skirto dulkių siurblio savybes.

Su pūstuvo funkcija

Kai dulkių siurblio vamzdis patogiai perjungiamas į turbinos išleidimo jungtį, „Stanley” pramoninis dulkių siurblys veikia kaip pūstuvas. Nesvarbu, ar pūstumėte lapus, sniegą, dulkes, ar padėtumėte išvalyti garažą, galingas „Stanley” pramoninio dulkių siurblio pūtimas atliks viską.

Turi didelį kabelio kablį

S daugybe laikymo skyrių ir kabliuku kiekvienas priedas bus savo vietoje. Saugiai laikykite ir transportuokite dulkių siurblį ir priedus.

Su patogiu priedų laikikliu

Kai baigsite darbą, patogiai laikykite dulkių siurblį ir priedus. Išmani konstrukcija užtikrina patogų naudojimą tiek darbo metu, tiek po jo.

Lengvas ir patogus nešiotis

Siurblys yra lengvas, jo bendras svoris nesiekia 8 kg. Jį galite lengvai perkelti ant ratukų, o prireikus, pavyzdžiui, atliekant remontą, užnešti į viršų.

Turi sandarų ir saugų jungiklį

Dėka patvarių spaustukų siurblys sandariai uždaro talpyklą. Viršutinis dangtelis sandariai priglunda ir nepraranda dulkių siurblio siurbimo galios, dėl to sumažėja slėgis. Patogus įjungimo / išjungimo jungiklis apsaugotas specialiu guminiu dangteliu.

Pridedamas filtras ir maišelis

Siurblys turi HEPA filtrą (didelio efektyvumo kietųjų dalelių oro filtras). Jis sulaiko iki 0,3 mikrono dydžio daleles, pavyzdžiui, dulkes, žiedadulkes, naminių gyvūnų pleiskanas, namų dulkių erkutes ir kitus alergenus. Jis ypač gerai tinka dulkėtam šlifavimo darbui.

Gali dirbti ir be maišelio

Siurblys gali dirbti ir be maišelio. Jis puikiai susidoroja su garaže, rūsyje ar palėpėje esančiais nešvarumais ir suteikia pakankamai galios, kad nusipelnytų būti vadinamas geriausiu kasdienio valymo pagalbininku.

Veikia efektyviau ir sunaudoja mažiau elektros energijos

Ar žinojote, kad ieškodami naujo dulkių siurblio? Pigiausi 2 000 W dulkių siurbliai per metus sunaudoja 66 % daugiau kWh elektros energijos nei „Stanley” dulkių siurblys, kuris sukuria 170 mbar slėgį, o jo turbina sunaudoja mažiau elektros energijos ir yra ekonomiškesnis. Naudodami „Stanley” dulkių siurblį turėsite 66 % mažesnes sąskaitas už elektrą ir nenukentės jūsų darbo kokybė.

Turi praktišką HEPA filtrą

Dėl šio filtro dulkių siurblį galėsite naudoti praktiškai be jokių išlaidų, kol jis nebus sugadintas. Skirtingai nei konkurentų gaminiuose, po pirmųjų kelių valandų nereikės išleisti 50 svarų sterlingų naujam popieriniam filtrui, o filtras puikiai atskiria nešvarumus nuo oro.

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Stanley Beverly Pramoninis Vakuumas 20 l – Galingas Švarus Siurblys”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Svetainėje naudojami sausainėliai tinkamam funkcijų atvaizdavimui, bei krepšelio palaikymui. Daugiau informacijos galite rasti privatumo politikoje.