Magiški Skraidantys Drugeliai: 10 Vienetai

Magiški skraidantys drugeliai – puikus pasveikinimas ir dovanų idėja! 10 fėjų skraido įvairiomis kryptimis, pritraukdamos dėmesį su ryškiomis spalvomis. Rankų judesiais pabūkite stebuklų! Perfect for weddings, cards, gifts, and more.

25.35

Skraidantis drugelis: 14 × 11,3 cm

Rinkinys apima: galite gauti 10 stebuklingų fėjų skraidančių drugelių įvairiuose mielų modelių, todėl galite pasirinkti mėgstamą modelį ir pasidalinti juo su artimais draugais.

Stebuklų kūrimas:

Tai ne tik puikus skraidantis drugelis, bet ir tinkama mergaitėms skraidanti fėja. Puikiai tinka vestuvių kvietimams, atvirukams, laiškams, knygoms, dovanų dėžutėms, netgi gėlėms. Kai kas nors jį atidaro, jis nuskrenda, kas yra linksmas ir mielas.

Magiško skraidančio drugelio veikimas:

Laikykite drugelio uodegą kairėje rankoje, apsisukite drugelio galvą apie 30-50 kartų, tada paleiskite rankas. Taip pat galite įdėti drugelio žaislą į knygą, atviruką ar dovanų dėžutę arba atverti knygą ar atviruką ir nustebti, pamatę nuostabų skraidantį drugelį.

Aukštos kokybės medžiaga:

Skraidantis drugelis pagamintas iš kartono, magiškas drugelis yra mažas ir lankstus, pasukite gumulėlę į dešinę arba į kairę, drugelis laisvai skris, o skirtingos fėjos gali skristi įvairiomis kryptimis.

Gražus dizainas:

Šis magiškas drugelis turi ryškius spalvų ir gražų išvaizdą, lengvai pritraukia dėmesį, skatina vaikų susidomėjimą, tuo pačiu metu suteikia malonumą žaidžiant ir labai tinka intelektui ir gebėjimams vystyti.

Naudojimo scenarijus:

Rinkinyje yra 10 skraidančių drugelių, kurie jus nustebins. Puikiai tinka vestuvių kvietimams, atvirukams, šventiniams atvirukams, padėkos atvirukams, laiškams, knygoms, dovanų dėžutėms, kojinėms, netgi gėlėms. Tai magiškas drugelis linksmam pasveikinimui ir šou. Geriausias dovanų variantas vaikams.

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Magiški Skraidantys Drugeliai: 10 Vienetai”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Svetainėje naudojami sausainėliai tinkamam funkcijų atvaizdavimui, bei krepšelio palaikymui. Daugiau informacijos galite rasti privatumo politikoje.