Sensorinis Anti-Streso Žaidimas Pop It su Rūdais Medeliais – Įgūdžių Žaidimas

ĮGUDŽIŲ ŽAIDIMAS POP IT SU RUDAIS MEDELIAIS – Sensorinis anti-streso žaislas, kuris suteikia džiaugsmo vaikams ir suaugusiems. Pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, saugus ir ilgaamžis. Padeda mažinti stresą, plėtoja motoriką ir sensorinius gebėjimus. Idealu namuose, kelionėse, mokykloje ir darbe.

14.60

ĮGUDŽIŲ ŽAIDIMAS POP IT SU RUDAIS MEDELIAIS – SENSORINIS ANTI-STRESO ŽAIDIMAS

⭐ POP IT yra inovatyvus sensorinis žaislas, kuris suteikia daug džiaugsmo tiek vaikams, tiek suaugusiems. Jis pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, todėl yra saugus ir ilgaamžis!

✅ Šis produktas yra puikus visų amžiaus grupių žmonėms. Jis padeda mažinti stresą, plėtoja motoriką ir sensorinius gebėjimus. Pop It yra puikus žaislas naudojimui namuose, kelionėse, mokykloje ir darbe. Taip pat jis gali būti naudojamas kaip terapinis įrankis vaikams!

Prieinama spalva: Ruda Meška

✅ Rinkinys apima:

  • Pop It (įgūdžių žaidimas)
  • Vartotojo instrukcija

⭐ 4 žaidimo režimai:

⏩ 1. Prasiveržimas – Žaidimas siūlo 999 lygių, kuriuos reikia įveikti. Kiekvienas iš jų reikalauja įvykdyti 5 užduotis, kad pereitumėte į kitą lygį. Lygio augant, sunkumas taip pat didės. Šviesų skaičius padidės, o laikas juos paspausti sutrumpės.

⏩ 2. Atmintis – Žaidimas siūlo 9 pagrindinius lygius, kuriuos reikia įveikti. Kiekvienas iš jų reikalauja įvykdyti 5 užduotis, kad pereitumėte į kitą lygį. Norėdami pradėti žaidimą, turite palaukti, kol visi šviesos užsidegs ir baigsis garso pranešimas. Tada paspauskite šviesomis pažymėtus mygtukus toje pačioje tvarka, kurioje jie švietė. Jei paspausite netinkamą mygtuką, žaidimas baigsis pralaimėjimu.

⏩ 3. Taškai – Žaidimas susideda iš šviesomis pažymėtų mygtukų paspaudimo tam tikru laiku.

⏩ 4. Daugiažaidėjas – dviejų žaidėjų žaidimas – Žaidimas susideda iš šviesomis pažymėtų mygtukų paspaudimo, panašiai kaip Prasiveržimo režime, tačiau tai skirta dviem žaidėjams.

Produkto svarbiausios savybės:

  • ✅ Daugiafunkciškumas: Įgūdžių žaidimas Pop It siūlo 4 skirtingus žaidimo režimus, suteikiant vaikams įvairias žaidimo ir įgūdžių plėtros galimybes.
  • ✅ Aukštas kokybės lygis: Žaidimas pagamintas iš patvarios medžiagos, užtikrinančios ilgalaikį naudojimą ir atsparumą pažeidimams.
  • ✅ Įgūdžių plėtra: Pop It plėtoja vaikų motoriką, rankų gebėjimus ir judesių koordinaciją, tuo pačiu skatindamas jų koncentraciją ir pažintines gebėjimus.
  • ✅ Įtraukianti pramoga: Žaidimas suteikia įtraukiančią pramogą, kuri įtraukia vaikus į interaktyvų ir kūrybišką žaidimą, plėtodamas jų protą ir pažintines gebėjimus.
  • ✅ Edukacinė vertė: Pop It padeda vaikams plėtoti atminties, loginio mąstymo, modelių atpažinimo ir dėmesio sutelkimo įgūdžius.
  • ✅ Interaktyvumas: Įgūdžių žaidimas Pop It gali būti žaidžiamas vienas arba grupėje, skatinant bendrą žaidimą, konkurenciją ir socialinių santykių kūrimą.
  • ✅ Naudingumas: Pop It yra lengvai naudojamas, todėl vaikai gali mėgautis žaidimu iš karto, be sudėtingų instrukcijų.
  • ✅ Kokybiška pramoga: Žaidimas suteikia tiek trumpalaikę pramogą, tiek ilgalaikį žaidimą, leidžiant vaikams kūrybiškai ir patenkinamai leisti laiką.

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Sensorinis Anti-Streso Žaidimas Pop It su Rūdais Medeliais – Įgūdžių Žaidimas”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Svetainėje naudojami sausainėliai tinkamam funkcijų atvaizdavimui, bei krepšelio palaikymui. Daugiau informacijos galite rasti privatumo politikoje.