Stebinančių skraidančių drugelių rinkinys – Žavingas dovanų pasirinkimas

Stebinančios dovanos, kurios nudžiugins gavėją visą dieną. Skraidantis drugelis su ryškiu dizainu ir lankstia medžiaga. Tinka įvairioms šventėms ir dekoravimui. Idealu dovanai šeimai ar draugams.

25.35

Stebinančios skraidančios drugelio dovanos

Stebinančios dovanos, kurios gali nudžiuginti gavėją visą dieną.

Specifikacijos:

  • Skraidantis drugelis dydis: 14 × 11,3 cm
  • Rinkinys apima: 10 stebinančių skraidančių drugelių su įvairiais modeliais

Naudojimo metodas:

Pirma, laikykite drugelio uodegą kairėje rankoje ir sukimkite skraidantį drugelį dešinėje rankoje apie 30 kartų. Antra, atleiskite abu rankas, o stebinantis skraidantis drugelis laisvai skraidys. Šis stebuklingas drugelis gali būti dovana knygoje ar kortelėje, suteikianti staigmeną dovanos gavėjui.

Žavingas dizainas:

Mūsų skraidančių drugelių formos dekoracijos turi ryškius spalvų ir žavingą išvaizdą, pritraukiančią dėmesį. Skraidančių drugelių rinkinys skatina susidomėjimą ir žaidimo procesą, lavina intelektą ir įgūdžius.

Patenkinamas medžiaga:

Drugeliai pagaminti iš popieriaus, kuris yra lankstus ir lengvai sukinamas. Skraidantis popierinis drugelis greitai nuskris, jei sukimą gumulą pagal laikrodžio rodyklės kryptį arba prieš laikrodžio rodyklės kryptį su kitu kampu.

Platus naudojimas:

Drugelio gumulą galima naudoti įvairiose šventėse ir renginiuose, taip pat jį galima įdėti į įvairias dovanas, tokius kaip vestuvių kvietimai, sveikinimo kortelės, laiškai ar gėlės.

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Stebinančių skraidančių drugelių rinkinys – Žavingas dovanų pasirinkimas”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Svetainėje naudojami sausainėliai tinkamam funkcijų atvaizdavimui, bei krepšelio palaikymui. Daugiau informacijos galite rasti privatumo politikoje.