Antistresinis Fidget Cube Toys su Įtempiamuoju Spirglu – Jutiklinis Žaislas

Antistresinis Fidget Cube Toys su įtempiamuoju spirglu – idealus ofisui ir vaikams. Pazinkite naują jutiklinį žaislą, kuris padeda sumažinti stresą, tobulina motoriką ir koncentraciją. Įvairių spalvų spirgulis, puiki dovana bet kokiai proga.

11.15

ANTISTRESINIS FIDGET CUBE TOYS ĮTEMPIAMASIS SPIRGLIUKAS ŽAISLAS

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️IDEALUS OFISUI – ANTISTRESINIS – MOTORIKA VAIKAMS⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Linksmas Jutiklinis Tobulinimas

Pazinkite naują, būtiną fidget žaislą – Antistresinį Fidget Cube Toys su įtempiamuoju spirglu! Dėl inovatyvaus medaus spalvos struktūros galite jį įtempti, suspausti ir manipuliuoti, kas ne tik suteiks jums daug džiaugsmo, bet ir padės sumažinti stresą ir nerimą. Tobulinkite savo koncentraciją ir dėmesio gebėjimus su šiuo ypatingu jutikliniu žaislu.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️Įvairių spalvų Spirgulis – Jūsų Antistresinis Ginklas

Mūsų įvairių spalvų spirgulis yra puikus sprendimas tiems, kurie stresinėse situacijose turi kažką užsiimti savo rankomis. Šis dinamiškas žaislas, suspaudus, išsitempia ir tada grįžta į savo formą. Nėra galimybės pasirinkti spalvų, todėl kiekvienas spirgulis yra unikalus, kas suteikia jam žavesio ir patrauklumo.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️Idealu Jutiklinis Žaislas ir Terapinis Įrankis

Antistresinis Fidget Cube Toys yra puikus jutiklinis žaislas vaikams dėl savo formos ir daugiadimensės struktūros. Jis padeda tobulinti precizinę motoriką ir gali būti naudojamas kaip terapinis įrankis. Atlikite triukus, sukant spirgulį rankose, kuris sukuria magišką vizualinį efektą, arba dinamiškai spauskite ant grindų, sukeldami „bėgančio” žaislo efektą, primenantį šikšnosparnio judesius.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️TikToko Hitas – Puiki Dovana Bet Kokiai Proga

Šis madingas žaislas, žinomas iš TikToko, yra puikus naudoti namuose, vaikų kambaryje ar kelionėje. Tai puikus dovanų ar mažų dovanų idėja vaiko gimtadieniui. Nustebinkite savo vaikus ir draugus naujausiu interneto hitu – užsisakykite Antistresinį Fidget Cube Toys jau šiandien ir padarykite, kad kiekviena akimirka būtų pilna džiaugsmo ir atsipalaidavimo!

SPECIFIKACIJA:

  • ✅Naujas gamyklinis produktas – supakuotas į plėvelę
  • ✅Įvairių spalvų
  • ✅Matmenys: tikslūs matmenys galerijoje
  • ✅Kiekis – 1 vnt.
  • ✅Naudojimas: streso mažinimas, motorika, žaislas
  • ✅Daugkartinio naudojimo produktas

⚠️ Mes padarėme viską, kad spalvos, rodomos ekrane, kuo tiksliau atitiktų pateiktų daiktų spalvas. Tačiau mes negalime užtikrinti jų idealios atitikties. Tie patys daiktai gali skirtis spalvomis, kaip ir nuotraukose esančių patalpų spalvos, dėl skirtingo kompiuterinės įrangos ir jos individualių nustatymų, ypač monitoriaus ir vaizdo plokštės nustatymų.

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Antistresinis Fidget Cube Toys su Įtempiamuoju Spirglu – Jutiklinis Žaislas”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Svetainėje naudojami sausainėliai tinkamam funkcijų atvaizdavimui, bei krepšelio palaikymui. Daugiau informacijos galite rasti privatumo politikoje.