14 vnt Gniotekų Rinkinys – Mochi Squishy Antistresiniai Gniotai

Mochi Squishy gniotekų rinkinys – 14 vnt gniotekų iš minkštos gumos. Atstresuoja, lavina motoriką ir spalvingas. Puikus būdas mažinti stresą ir mėgautis gniuždymo malonumu. Pakuotėje originalus folijinis maišelis.

15.29

GNIOTEK SQUISHY MOCHI GNIOTKI ANTYSTRESOWE GNIOTEK ELASTYCZNY POP IT 14 vnt

SQUISHY GNIOTEK SILIKONOWE SŁODZIAKI

Spalvotas antistresinis gniotekas pagamintas iš labai minkštos gumos.

Atstresuoja, moko dėmesio koncentracijos, lavina pirštų motoriką.

kiekvienas vienetas papildomai supakuotas į originalią folijinę maišelį.

RINKINYJE:

14 vnt Mochi

SQUISHY MOCHI

Parduodame 14 gražių ir spalvingų Mochi Squishy rinkinį – gniotekų, pagamintų iš minkštos gumos. Kiekvienas gniotekas turi dydį nuo 4 iki 6 centimetrų, todėl jis tinkamas tiek vaikams, tiek suaugusiems.

Šie silikoniniai saldumynai ne tik mieli, bet taip pat turi daug naudos sveikatai ir gerovei. Mochi Squishy gniotekai yra puikus būdas atsipalaiduoti po ilgos dienos. Juos galima gniuždėti, spausti ir išspausti, o jų minkšta ir elastinga struktūra suteikia malonų ir patenkinantį pojūtį.

Taip pat svarbu paminėti, kad Mochi Squishy gniotekai teigiamai veikia mūsų motorikos įgūdžius. Gniuždami juos pirštais, laviname pirštų motoriką ir judesių tikslumą, kas gali būti ypač naudinga tiems, kurie siekia pagerinti savo motoriką.

Kiekvienas Mochi Squishy gniotekas rinkinyje papildomai supakuotas į originalų folijinį maišelį, užtikrinantį produkto apsaugą ir ilgaamžiškumą. Juos galite turėti visada po ranka, rankinėje ar kuprine, kad galėtumėte mėgautis jais bet kuriuo metu, kai jums reikia atsipalaiduoti ar sutelkti dėmesį.

Nepraleiskite šios galimybės ir pasinaudokite mūsų 14 vnt Mochi Squishy rinkiniu, kuris sujungs gražų išvaizdą, gniuždymo malonumą ir sveikatos naudą. Tai puikus būdas mažinti stresą, tobulinti pirštų motoriką ir mėgautis magišku Squishy gniotekų pasauliu.

PRODUKTO SAVYBĖS

Šis linksmas ir spalvingas gyvūnėlių rinkinys puikiai tinka streso mažinimui, dėmesio sutelkimui ir rankos-akies koordinacijos gerinimui.

Pagaminti iš super minkšto medžiagos.

Aukštos kokybės medžiagos.

Užtikrins daug valandų pramogų

Būklė: Nauja

Vaiko amžius: 3 metai +

Medžiaga: Kita

Veikėjas: Kita | mochi

Lytis: Berniukai | mergaitės

Dominuojanti spalva: daugiaspalvis

Sertifikatai, atsiliepimai, sertifikatai: CE | EN 71

Produkto svoris su vienetiniu įpakavimu: 0,3

Pakuotės būklė: originali

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “14 vnt Gniotekų Rinkinys – Mochi Squishy Antistresiniai Gniotai”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Svetainėje naudojami sausainėliai tinkamam funkcijų atvaizdavimui, bei krepšelio palaikymui. Daugiau informacijos galite rasti privatumo politikoje.