Apsauginis 9H Stiklas Oppo A15 / A15S Telefonui – Kietumas, Storis 0,3mm

Apsaugokite savo Oppo A15 / A15S telefoną su 9H kietumo stiklo skystimi. Stiklas apsaugo nuo įbrėžimų ir kritimų, užtikrina skaidrumą ir yra lengvai montuojamas. Suteikiama komplektacija montavimui be problemų.

11.84

STIKLO SKYSTIS TELEFONUI ➡️ Oppo A15 ➡️ Oppo A15S

Kam man reikalingas stiklas?

9H kietumo plokščias stiklas ekranui Oppo A15 / A15S telefonui yra geriausias apsaugos būdas šiam Oppo išmaniojo telefono ekranui. Jis apsaugo nuo:

  • kritimo
  • įbrėžimų
  • subyrėjimo

Todėl labai svarbu papildomai apsaugoti telefono ekraną stiklo skystimi.

Pagrindinės stiklo savybės

Oppo išmaniojo telefono ekraną galite apsaugoti įvairiais būdais. Sužinokite, kodėl būtent plokščias stiklas skystis būtų puikus pasirinkimas jūsų telefono apsaugai!

  • Kietumas: 9H
  • Storis: 0,3 mm
  • Danga: oleofobinė
  • Danga: hidrofobinė
  • Skaidrumas: 100%
  • Stiklas dengia: plokščią ekraną
  • Kraštai: 2,5D

Greitai „Case Friendly”

Siūlomas apsauginis stiklas dengia tik plokščią ekraną, tai reiškia, kad Oppo A15 / A15S išmaniojo telefono ekranas ant apvaliųjų kraštų nėra padengtas stiklu (JGSMSZK). Dėl šios priežasties apsauginis stiklas nesikerta su didesnių matmenų išmaniuoju telefono dėklais.

Laisvas kraštas

Stiklas palieka laisvą vietą ekrano kraštuose, kad būtų suderinamas su dauguma rinkoje esančių dėklų tipų.

100% bespalvis

Kai kurie stiklai yra sąmoningai dažomi kraštuose, kas gali aptemdyti ekraną kraštuose. Siūlomas stiklas neturi jokio dažymo.

Skirtas ekranui apsaugoti

9H kietumo stiklas tvirtai prisitvirtina prie plokščios išmaniojo telefono ekrano dalies, o dėl mažo storio (0,3 mm) yra praktiškai nematomas ir nepajuntamas naudojant matmenis.

Apsauginio stiklo matmenys

  • Aukštis: 151,00 mm
  • Plotis: 66,00 mm
  • Storis: 0,3 mm

Ir svoris yra tik 24 gramai. Dėl to stiklas praktiškai nepajuntamas naudojant Oppo A15 / A15S telefoną.

Patikrinkite savo telefono modelį!

Yra panašių telefono modelių, kuriems tinka siūlomas stiklas skystis. Prieš perkant būtinai patikrinkite, kokį modelį turite.

Tinka: Oppo A15 Oppo A15S

Oleofobinė danga

Stiklo skysties daugiasluoksnį sluoksnį sudaro oleofobinė paviršiaus danga. Tai plonas specialios apsauginės dangos sluoksnis, kuris „atstumia” riebalų daleles, todėl apsaugo ekraną nuo pirštų atspaudų ir kitų tokių nešvarumų.

Apsaugo ekraną

Oleofobinė danga yra apsauginė skyda nuo riebių pirštų atspaudų ir dėmių.

Neapriboja

Oleofobinė danga yra visiškai nematomas. Stiklas skystis užtikrina apsaugą, nesijaučiant įtakos ryškumui ar ekranų spalvoms.

9H kietumas

Stiklas skystis klasifikuojamas kaip 9H Mohso kietumo skalėje. Tai reiškia, kad norint įbrėžti jį giliomis įbrėžimais, reikia naudoti deimantinį peilį.

Mohso skalė

9H kietumo stiklui (pagal Mohso skalę) raktai ir monetos nėra problema, nes jie gali pažeisti ekraną kišenėje ar rankinėje. Be to, jis sumažina smūgį, jei telefonas nukrenta, apsaugodamas ekraną nuo subyrėjimo.

Montavimo priedai komplekte

Pirkdami stiklo skystį ekranui, komplekte gausite visą montavimo priedų rinkinį, kuris padės jums lengvai ir be jokių nemalonių komplikacijų įdiegti stiklą.

Rinkinys apima:

  • 9H kietumo stiklą
  • Drėgna šluostė — ekranui valyti
  • Sausa šluostė — ekranui kruopščiai išvalyti prieš stiklo klijavimą

Stiklo skysto lengvas montavimas

Apsauginio stiklo skysto montavimas ant Oppo A15 / A15S ekrano yra labai paprastas. Laikykitės montavimo instrukcijos, kad naujas stiklas idealiai prisitvirtintų prie ekrano — be jokių oro burbuliukų!

Speciali apsauga

Stiklo transportavimas visada yra iššūkis, ypač tokio plono stiklo atveju. Todėl kiekvienas Oppo A15 / A15S stiklas skystis yra tinkamai apsaugotas nuo subyrėjimo transportu metu.

Sustiprinantis blisteris

Kiekvienas stiklas skystis yra apsaugotas kietu kartoniniu blisteriu, kuris jį sustiprina ir apsaugo nuo pažeidimų.

Apsauginė dėžutė

Transportavimui stiklas dedamas į papildomą kartoninę dėžutę, kuri turi laisvą vietą, kad apsaugotų stiklą nuo išorinės jėgos poveikio.

Galerija

Prieš spustelėdami mygtuką „Pirkti dabar”, pažiūrėkite, kaip atrodo apsauginis stiklas ant Oppo išmaniojo telefono ekrano.

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Apsauginis 9H Stiklas Oppo A15 / A15S Telefonui – Kietumas, Storis 0,3mm”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Svetainėje naudojami sausainėliai tinkamam funkcijų atvaizdavimui, bei krepšelio palaikymui. Daugiau informacijos galite rasti privatumo politikoje.