VITAMMY Symphony Soninis Dantų Šepetėlis – Gili Juoda su Metaliniais Detaliais

VITAMMY Symphony soninis dantų šepetėlis su gili, pusiau matine juoda spalva ir metaliniais detaliais. Soninė technologija užtikrina švelnų, efektyvů ir saugų dantų valymą bei masažą. Aukštos kokybės ir patvirtintas ISO sertifikatais. Įvairūs režimai, ilgas baterijos tarnavimo laikas, keičiama galva su specialiai profiliuotomis dūlėmis. Tvirtas, vandeniui atsparus ir patogus naudoti.

51.57

VITAMMY Symphony: Soninis Dantų Šepetėlis su Bangos Galia

Klasė ir charakteris yra savybės, geriausiai atspindinčios išskirtinį VITAMMY Symphony soninės dantų šepetėlio stilių. Gili, pusiau matinė juoda spalva papildyta metaliniais detaliais, kurie magnetiškai traukia žmonių akis. Šepetėlis buvo sukurtas ne tik būti funkcionaliu, bet ir estetišku, kad savininkui malonėtų akį kasdieninės burnos higienos metu.

APIE GYVĄ BALĄ IR SVEIKAS DANTIS SU SONINIO BANGOS GALIA

Šiuo metu soninė technologija yra geriausias sąjungininkas kovojant už sniego baltą šypsena, sveikus dantis ir dantenų būklę. Jos veikimo principas yra pagrįstas pulsaciniais ir aukštos dažnio virpėjimo judesiais, kurie sukuria dantų pastos mikroburbulius, kurie giliai įsiskverbia tarp dantų ir palei dantenų liniją, užtikrinant švelnų, malonų ir svarbiausiai saugų bei efektyvų dantų valymą ir dantų masažą.

AUKŠTAS KOKYBĖS IR SAUGUMO LYGIS, PATVIRTINTAS KOKYBĖS SERTIFIKATAIS

Renkantis soninį šepetėlį, svarbu atsižvelgti ne tik į jo išvaizdą ar techninius parametrus, bet taip pat į jo gamybos kokybę ir saugų kasdieninį naudojimą. Novamed.pl S.A., kuriai priklauso VITAMMY prekės ženklas, yra lenkų įmonė, bendradarbiaujanti su Lenkijos Stomatologų Draugija, laikanti aukštus kokybės standartus ir normas, ką patvirtina ISO 9001 ir ISO 13485 sertifikatai.

TECHNINĖ-FUNKCINĖ SPECIFIKACIJA

  • 5 šepetėlių režimai (valymas, balinimas, poliravimas, masažas, švelnus valymas jautriems dantims ir dantenoms).
  • Valymo laiko atskaita (laikmatis) – 4 zonos po 30 sekundžių, automatinis išjungimas po 2 minutės.
  • 82 000 šepetėlio galvos judesių per minutę.
  • Sugeneruotas garsas mažesnis nei 65 dB (šepetėlis turi specialiai sukurta garso slopinimo dėžutę).
  • Darbo laikas vieno įkrovimo metu – iki 45 dienų (valant 2 kartus per dieną po 2 minutes).
  • Vandeniui atsparumo klasė IPX7.
  • Indukcinis įkrovimas.
  • Indukcinė įkroviklis komplekte (reikalingas prijungimas prie USB lizdo).
  • Vartotojo vadovas komplekte – lenkų ir anglų kalbomis.
  • Baterijos įkrovimo indikatorius.
LANKSTI GALVA SU SPECIALIAI PROFILIUOTOMIS DŪLĖMIS, NAUDOJANT DUPONT TECHNOLOGIJĄ

Keičiama šepetėlio galva buvo specialiai suformuota, kad lengvai pasiektų burnos kampelius. Be to, ji yra aprūpinta aukštos kokybės mikropluoštais, kurie yra tinkamos minkštumo, nekeliančios traumų šepetėjimo proceso metu, apsaugančios nuo dantų kaklų atidengimo ir periodonto ligos.

PILNAS SONINĖS TECHNOLOGIJOS FUNKCIONALUMO ASORTIMENTAS

VITAMMY Symphony siūlo visą funkcionalumą, kuris yra būdingas šiuolaikinei soninei technologijai, naudojamai dantų ir dantenų priežiūrai. Šepetėlio yra penki režimai/programos:

  1. Clean – pagrindinė programa skirta kasdieniam dantų valymui, leidžianti puikiai išvalyti burnos ertmę.
  2. White – programa, padedanti balinti dantis ir pašalinti dėmes.
  3. Polish – poliravimo režimas, leidžiantis šviesinti dantų paviršius, suteikiant daugiau blizgesio.
  4. Massage – programa, jungianti valymo režimą su tinkamais masažuojančiais judesiais – užtikrina dantenų stimuliaciją, pagerina jų būklę ir kraujotaką.
  5. Sensitive – režimas skirtas žmonėms su jautriais dantimis ir dantenomis.

Dėl programų įvairovės galima būti tikriems, kad burnos ertmės valymo būdą visada galima pritaikyti prie esamų individualių poreikių.

PAŠLIMBA IR PATOGUMAS

VITAMMY Symphony yra aprūpinta itin talpiu ličio-polimeriniu akumuliatoriumi, turinčiu net 800 mAh, leidžiančiu pasiekti rekordinius laikus tarp kiekvienų įkrovimų, siekiančius net iki 45 dienų (valant dantis 2 kartus per dieną, po 2 minutes).

INTELIGENTINIS LAIKMENAS – EFEKTYVUS IR SAUGUS BURNOS HIGIENOS BŪDAS

Šepetėlis turi įmontuotą inteligentinį laikmeną, kuris stebi teisingą valymo laiką kiekvienai burnos ertmės sričiai. Visas procesas yra suskirstytas į keturias 30 sekundžių intervalus, leidžiant veiksmingai ir saugiai išvalyti dantis bei masažuoti dantenas. Po 2 minučių šepetėlis automatiškai išsijungia.

VANDENIUI ATSPARUMAS

Tie patys šepetėlis, tiek įkroviklis (indukcinis įkroviklis) yra atsparūs tiek drėgmei, tiek garui (vandeniui atsparumo klasė IPX7).

PLATUS SPALVŲ PASIRINKIMAS IR KEIČIAMŲ GALŲ DOSTUMAS

Pirkti VITAMMY Symphony nereikia jaudintis dėl galų prieinamumo. Nuolatiniame pardavime yra net 4 jų spalvos už draugiškas kainas. Tai reiškia, kad ne tik galima įsigyti tinkamą galą, bet taip pat leidžia pakeisti savo šepetėlio išvaizdą pagal poreikius, skonį ar nuotaiką ir mėgautis sveikais dantimis bei gražiu šypsena be poreikio investuoti į naują įrenginį.

RINKINIO SUDĖTIS

  • Soninis dantų šepetėlis.
  • Keičiama galva.
  • Indukcinis įkroviklis su USB laidu.
  • Vartotojo vadovas lenkų ir anglų kalbomis.
  • Originali dėžutė.

VITAMMY – PAŽINKIME GERIAU

VITAMMY yra lenkiškas prekės ženklas, priklausantis vietiniam medicininės įrangos platintojui Novamed.pl S.A. iš Lodzės, įkurta 20-ajame amžiuje. Per kelis dešimtmečius, klausantis mūsų klientų poreikių ir balsų, išmokome kurti inovatyvius ir aukštai įvertintus aukštos kokybės produktus. Tai patvirtina mūsų turimi ISO 9001 ir ISO 13485 sertifikatai.

PARUOŠĖME JUMS

Žemiau pateiktas pdf formato failas, kuriame yra mūsų įrenginio naudojimo instrukcija.

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “VITAMMY Symphony Soninis Dantų Šepetėlis – Gili Juoda su Metaliniais Detaliais”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Svetainėje naudojami sausainėliai tinkamam funkcijų atvaizdavimui, bei krepšelio palaikymui. Daugiau informacijos galite rasti privatumo politikoje.