Silikoninis Šepetėlis Virtuvės Indams Valyti – Patvarus ir Lengvai Valomas

Kokybiškas elastinis silikoninis šepetėlis sandėlių valymui. Universalus naudojimas buteliams, stiklainiams, vazoms ir kt. Patvarus, lankstus, lengvai valomas. Praktiškas ir estetiškas sprendimas jūsų virtuvėje.

10.69

ELASTINIS SILIKONINIS ŠEPEČIUKAS SANDĖLIŲ VALYMUI

Silikoninis šepetėlis yra modernus ir itin praktiškas įrankis, kuris puikiai tinka jūsų virtuvėje ir leis kruopščiai išvalyti siaurus indus, pavyzdžiui, butelius, stiklainius, stiklines ar vazas. Gaminys pagamintas iš patvaraus plastiko ir silikono, todėl užtikrinamas ne tik didelis patvarumas, bet ir lengvas valymas. Nesvarbu, ar juo valysite stiklinius butelius, stiklainius, ar kitus priedus, galite būti tikri, kad kruopščiai išvalysite bet kokį paviršių, nerizikuodami susibraižyti.

GALVINĖS PRODUKTO SAVYBĖS

  • TIKRA MATERIJA
  • DIDELĖ KOKYBĖ
  • UNIVERSALUS NAUDOJIMAS
  • DIDELIS LANKSTUMAS
  • NEDRAUDŽIA
  • Lengvai valomas

NAUDOJIMAS: Šepetėlis turi daugybę panaudojimo būdų. Juo galima valyti tokius daiktus kaip: stiklainiai, buteliai, stiklinės, vazos, kiti keramikos ar stiklo gaminiai.

PRAKTINIS IR ESTETINIS SPRENDIMAS

Mūsų šepetys yra ne tik veiksmingas ir švelnus, bet ir labai praktiškas naudoti. Jo minkšta struktūra užtikrina optimalų valymą ir kartu apsaugo švelnius butelių paviršius. Be to, jis pagamintas iš silikono, todėl jį lengva valyti, o palaikyti švarą paprasta ir patogu.

SPECIFIKACIJA

Medžiaga: silikonas + plastikas
Dydis: 31 X 3
Spalva: pilka
Taikymas: buteliams, stiklainiams, vazoms, stiklinėms, kitiems siauriems indams.

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Silikoninis Šepetėlis Virtuvės Indams Valyti – Patvarus ir Lengvai Valomas”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Svetainėje naudojami sausainėliai tinkamam funkcijų atvaizdavimui, bei krepšelio palaikymui. Daugiau informacijos galite rasti privatumo politikoje.