XIAOMI MI SMART SCALE 2 – Tikslūs matavimai ir išmanioji analizė

Xiaomi Mi Smart Scale 2 – tikslių matavimų svarstyklė su išmaniomis funkcijomis. Matuokite svorį tiksliai ir stebėkite fizinę būklę bei treniruotes naudodamiesi išmaniąja programėle. Idealus pasirinkimas jūsų sveikatai ir sportui.

Kategorija

27.42

„Beststore” pristato: XIAOMI MI SMART SCALE 2

Xiaomi Mi Smart Scale 2 yra tiksliai uždarytos stikliniame korpuse su tiksliais slėgio jutikliais. Ši svarstyklė turi dvigubą režimą, idealų laiko matavimą ir net kūno pusiausvyros testą.

Tikslus jutiklis

„Mi Smart Scale 2” turi pažangų ir tvirtą jutiklį, kuris 50 g tikslumu gali tiksliai užfiksuoti kiekvieną subtilų jūsų kūno pokytį. Svarstyklės išmaniai užfiksuos kiekvieną jūsų valgį ir kiekvieną gėrimą.

Kontroliuokite savo treniruočių rezultatus

Naudodamiesi „Mi” programėle, visus savo rezultatus ir pokyčius laikui bėgant išsaugokite debesyje. Lengviau įgyvendinkite savo fizinės būklės tikslus, nes programėlėje galima lengvai perskaityti grafikus. Dar niekada nebuvo taip paprasta koreguoti treniruotes.

Išmanioji svorio analizė

Suraskite idealų svorį ir tapkite sveiki. Išmaniosios svarstyklės „Mi Smart Scale 2” turi išmaniąją svorio matavimo funkciją, kuri atsižvelgia į jūsų ūgį, amžių, KMI ir kitus duomenis, nustatydama optimalų svorį jūsų kūno tipui.

Kūno pusiausvyros testas

Ši pagrindinė fizinės veiklos forma padės pagerinti kūno koordinaciją ir pusiausvyrą, sumažindama kūno pažeidžiamumo riziką susižaloti ir patirti traumą.

Išmanusis kiekvieno šeimos nario identifikavimas

Svarstyklės „Mi Smart Scale 2” gali atpažinti iki 16 šeimos narių pagal svėrimo metu surinktus duomenis. Svarstyklės taip pat palaiko svečių funkciją, leidžiančią atlikti matavimus neišsaugant naudotojo duomenų.

Idealiai tinka bet kokiam vonios kambariui

Nesvarbu, ar mėgstate minimalistinį stilių, ar vertinate medžio ramybę, ar gyvenate daugiabutyje. Krištolo lygumo „Smart Scale 2” svarstyklės derės prie bet kokių namų.

Paslėptas LED ekranas

Ekranas yra aiškus ir suteikia stiliui papildomo patrauklumo.

Grūdinto stiklo konstrukcija

Dizainas, kuris yra toks pat gražus ir patvarus.

Suapvalinti lygūs kampai

Sumažina pažeidimų riziką.

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “XIAOMI MI SMART SCALE 2 – Tikslūs matavimai ir išmanioji analizė”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Svetainėje naudojami sausainėliai tinkamam funkcijų atvaizdavimui, bei krepšelio palaikymui. Daugiau informacijos galite rasti privatumo politikoje.